Kasidi Stroy

Ремонт на баня - Касиди Строй

Ние от  „Касиди Строй” предлагаме комплексни решения за ремонт на баня, съобразени с вашите индивидуални нужди и бюджет.

Професионализъм

гъвкави решения

изпълнения в срок

Услугите, които предлагаме:

Шпакловане

 • Ръчно и машинно шпакловане
 • Шпакловка на гипсокартон
 • Шпакловка на замазка
 • Шпакловка на тавани

Боядисване

 • Боядисване с латекс
 • Боядисване с блажна боя
 • Боядисване с декоративни бои
 • Боядисване на тавани

Други услуги

 • Полагане на тапети
 • Монтаж на декоративни корнизи
 • Почистване след ремонта
ремонт на баня, ремонт на бани
ремонт на баня, ремонт на бани
ремонт на баня, ремонт на бани
ремонт на баня, ремонт на бани

Ремонт на баня - Защо е важен?

 • Функционалност:
  Персонализирано пространство, което отговаря на ежедневните потребности и подобрява удобството в банята.
 • Естетика:
  Създаване на стилно и приветливо пространство, което отразява индивидуалния ви вкус и допринася за общия вид на дома.
 • Здравина:
  Използване на устойчиви материали, гарантиращи дълготрайност и устойчивост на влажна среда.
 • Стойност:
  Подобряване на общата стойност на дома чрез модернизация и актуализация на банята.

„Касиди Строй” е вашият верен помощник за качествено шпакловане и боядисване. За да получите безплатна консултация или оферта, моля, свържете се с нас на телефон +359 88 760 0710 или на имейл office@kasidi-stroy.com.

Искате ли да освежите дома си, но не разполагате с времето или уменията за ремонт на баня?

Доверете се на „Касиди Строй” – вашият надежден партньор за качествени ремонтни дейности!

Предварителен оглед

Обадете ни се за индивидуални оферти. Ние ще Ви посетим, ще огледаме и ще ви предоставим компетентен съвет.

Опит и професионализъм

Екипът ни е съставен от висококвалифицирани майстори с дългогодишен опит в шпакловането и боядисването.

Персонализиран подход

Ще ви предложим индивидуална оферта, съобразена с вашите конкретни нужди и бюджет.

Качество без компромис

Използваме само висококачествени материали и инструменти, гарантиращи безупречен и траен резултат.

Конкурентни цени

Предлагаме конкурентни цени за шпакловане и боядисване, без да правим компромис с качеството.

Срочност и гъвкавост

Спазваме договорените срокове и сме гъвкави по отношение на работното време, за да ви улесним максимално.

Касиди Строй са единствените майстори, на които мога да се доверя. Ползваме фирмата от години за всякакви ремонтни и довършителни дейности за лични и фирмени цели: ремонти, довършителни работи, поправки, отпушване на канали и всякакви други дребни и сериозни задачи. Екипът работи качествено, винаги си почистват и ми угаждат на всички претенции.

Владимира Коева, Gift Tube

Препоръчвам Касиди строй- изключително отговорни и клиентски ориентирани. Коректни и почтени, спазват сроковете, работят професионално.

Елина Христова, The French Box

Страхотно е, когато поемеш ангажимент, да спазиш обещанието си и за срока, и за качеството, и за цената. Кой може да се похвали с такива резултати в днешно време? Постоянно чуваме "оо, не ми говори за майстори" или "охх, ремонт ли, ооо, не, ще пропусна, всички са големи маскари". Готова съм да споря с всеки-Касиди Строй е вашият избор и няма да подведат никого с некоректно или неизпълнимо обещание. Калин и Ради или Ради и Калин, имате избор.

Ани Чакърова, ADL

Често задавани въпроси

Какво включва процесът на ремонт на баня?

Ремонтът на баня включва демонтаж на стари елементи, подготовка на повърхностите, инсталация на нови материали и оборудване, и финализиране с естетични детайли за създаване на уютно и функционално пространство.

Защо е важно да планираме подробно ремонта на банята?

Подробното планиране осигурява, че ремонтът ще отговори на вашите функционални нужди и естетически предпочитания, като същевременно оптимизира пространството и ресурсите.

Какво представлява демонтажът и подготовката при ремонт на баня?

Това включва премахването на стари материали и оборудване, подготовка на стени и подове за новите елементи, и проверка и подмяна на ВиК и електроинсталациите при необходимост.

Защо да изберем Касиди Строй за ремонт на нашата баня?

Касиди Строй предлага професионален подход, висококачествени материали и внимание към детайлите, гарантирайки персонализиран и качествен ремонт, който отговаря и превъзхожда очакванията ви.

Свържете се с нас

  Ремонт на баня

  В процеса на ремонт на баня, създаването на уютно и функционално пространство е от съществено значение. Ремонтирането на банята не само подобрява ежедневните ви дейности, но и допринася за общата стойност и комфорт на дома ви.

  Всеки етап, от демонтажа до монтажа, изисква компетентност и професионализъм, за да създадете пространство, което не само отговаря на функционалните ви изисквания, но и се вписва в стиловете и естетиката, които предпочитате. Ремонтът на банята е повод за преосмисляне и обновяване, който създава несравним комфорт и наслада във вашия дом.

  Планиране при ремонт на баня

  При ремонт на бани, трябва да се отдели специално внимание. Първо, се изготвя подробен план, отчитайки размерите и конфигурацията на пространството. Тъй като ремонтът е инвестиция в уюта на вашия дом, разгледайте различни стилове и тенденции, за да изберете този, който отговаря на вашите предпочитания.

  Специфичните нужди и функционални изисквания трябва да бъдат в центъра на вашия дизайн. Подходете с практичен поглед, като разпределяте пространството най-ефективно и избирате устойчиви материали. Важно е да съчетаете визия с функционалност, като изберете цветове, които придават уют и спокойствие.

  Не забравяйте да консултирате професионални дизайнери, които могат да ви предоставят ценни съвети и идеи. Планирането и дизайнът са коренови елементи на успешен ремонт на банята, гарантиращи не само естетика, но и практичност във вашето ново пространство.

  Демонтаж и подготовка

  Демонтажът на старите елементи в банята е началната точка на ремонтния процес. Уверете се, че премахвате старите материали внимателно, за да не повредите стените и пода. Този етап е отлична възможност да изчистите и подготвите пространството за новите промени.

  След демонтажа, отдайте внимание на подготовката на повърхностите. Шпакловането и шлайфането са важни, за да постигнете гладки стени и подове, подходящи за инсталиране на новите материали. Проверете добре ВиК и електроинсталациите, заменяйки необходимите части.

  Отделете време за подготовка на пода, избирайки подходящи материали за банята, устойчиви на влага и лесни за почистване. Правилната подготовка е ключът към дълготраен и успешен ремонт на банята, осигурявайки здрава основа за новите материали и оборудване. Внимание към всеки детайл на демонтажа и подготовката гарантира качествен и издръжлив резултат.

  Защо да се доверим на "Касиди Строй" за ремонт на баня

  Когато става въпрос за ремонт на бани, „Касиди Строй“ се отличава с дългогодишен опит и непоколебим професионализъм. Нашият екип от опитни специалисти има успешни завършени проекти и редица доволни клиенти. Стремим се към перфекционизъм, предоставяйки качество на всяка стъпка от ремонтния процес. Използваме само висококачествени материали, които съчетават изящество със здравина.

  Нашите специализирани екипи се грижат за всеки аспект на проекта, започвайки от детайлно планиране на банята до последните финални докосвания. Ние вярваме, че ремонтът на банята трябва не само да отговаря на стандартите, но и да превъзхожда очакванията ви.

  Както доказва нашата история с успех, Касиди Строй предоставя персонализирано преживяване и внимание към детайла при всяко задача за ремонт на банята. Доверете се на нас за елегантен, функционален и надежден ремонт, който ще трансформира вашата баня в уютно и стилно пространство.